Морозильний стіл

Морозильний стіл

Морозильний стіл на кухні ресторану виконує подвійну функцію - це морозильник з температурою не вище -18оС, який дозволяє зберігати значний обʼєм заморожених продуктів. Як в звичайній морозильній шафі.

І це - робоче місце кухаря. Стіл з робочою поверхнею з харчової нержавіючої сталі, на якій можна виконувати всі необхідні для приготування ресторанних страв роботи.

Таким чином, економиться місце на кухні і замість двох предметів ми встановлюємо один. Що особливо актуально для ресторанів в центрах великих міст з дорогою орендою за квадратний метр площі.

Морозильні столи мають таку ж класифікацію, як і холодильні:

  • По побудові - двохдверні, трьохдверні і чотирьохдверні столи.
  • З бортом чи без нього.
  • По розташуванню агрегату - з боковим і нижнім розташуванням. І також можливо замовити морозильний стіл з виносним агрегатом.
  • По ширині - 600 мм і 700 мм. Столи шириною 700 мм гастронормовані - в них полки можна змінити на гастроємності GN1/1.

Температура в охолоджуваному обʼємі низькотемпературних столів підтримується в потрібному діапазоні за допомогою електронного управління.

Холодильні агрегати для морозильних столів застосовуються торгової марки Embraco виробництва Словаччини.

Стільниця з нержавіючої сталі товщиною 1 мм. Товщина стільниці 40 мм.

Стінки столів товщиною 50 мм.

Система охолодження динамічна.

Відтайка автоматична, за допомогою тенів. З системою випаровування конденсату.

Найбільш часто морозильні столи купують ресторани, їдальні, кулінарні та м'ясні цехи.

Код товару: TB2-14/7

0

52 970 грн.

На складі

Кількість дверей 2Матеріал нержавіюча стальДіапазон робочих температур, ° C -22 ... -18Ємність, л 28..


282

-22...-18

1360

700

850

Код товару: TB3-18/7

0

58 970 грн.

На складі

Кількість дверей 3Матеріал нержавіюча стальДіапазон робочих температур, ° C -22 ... -18Ємність, л 41..


417

-22...-18

1795

700

850