Стол для піци

Стол для піци

Призначення столу для піци - на його поверхні розкочують краст для піци, і потім збирають піцу. Тому поверхню традиційного піцерійного столу виготовляють з особливим чином відшліфованого натурального граніту. До такої робочої поверхні не пристає тісто і на ній ідеально розміщується корж для піци.

Для правильної організації роботи пицайоли стіл має з трьох боків гранітні борти висотою 15 см, що дозволяє розмістити настільну холодильну вітрину для інгредієнтів піци, не займаючи площу робочої поверхні.

Внутрішня холодильна камера столу використовується як в звичайних холодильних чи морозильних столах - для зберігання продуктів за принципом холодильних шаф. І, також, як в професійних холодильниках з глибиною 700 мм, полиці в столах відповідного розміру можна замінити на стандартні гастроємності GN 1/1. Таким чином, столи є гастронормовані.

Обладнання виконане з харчової нержавіючої сталі, яка відповідає усім нормам  та вимогам до  харчового виробництва. Працюють столи при температурі навколишнього середовища + 43оС, тобто, можуть спокійно функціюнувати в гарячому цеху при недостатньому кондиціонуванні або в південних кліматичних умовах в літню пору.

В охолоджуваному об’ємі діапазон робочих температур -2оС - + 10оС.

Характеристики:

· Електронний блок керування.

· Виготовляються двох- і трьохдверні столи шириною 600 мм і 700 мм.

· Корпус ізольований пінополіуретаном.

· Регульовані ніжки.

· Автоматична відтайка.

· Динамічний тип охолодження.

Код товару: PZ-2

0

59 980 грн.

На складі

Холодильний стіл для піци двохдверний. Гранітна поверхня. Стіл з нержавіючої сталі.Температурний реж..


430

+2...+8оС

1800

850

1000

155

Стіл холодильний для піци

- важлива частина комплексу професійного обладнання піцерії. Без холодильного столу з гранітною стільницею навіть найкрутіший професіонал-піцайоло зіткнеться з труднощами. При розкачуванні краста - спеціального коржа, що є основою італійської піци, тісто має вільно ковзати і пересуватися по поверхні столу для піци. Тісто для італійської піци відрізняється своєю структурою від інших видів тіста - воно особливе, дуже щільне і добре вимішане. І розкочується до дуже тонкого стану. Друга функція столу для піци - служити підставкою для вітрини з топінгами. Топінги - це начинка піци, продукти, які укладають на корж. Наявність топінгів під рукою робить процес приготування зручним і швидким. І також стіл для піци виконує свою функцію звичайного холодильного столу - всі необхідні продукти зберігаються всередині нього, в охолоджуваному об’ємі. Подивіться, як використовують стіл для піци з гранітної поверхнею справжні професіонали - піццайоло:


Своєчасне обслуговування клієнтів — невід'ємна частина успіху в бізнесі. Особливо, коли йдеться про піцу. Відвідувачі закладу та ті, хто замовляє доставку додому, очікують, що отримають смачну та корисну піцу. І найголовніше, це має бути швидко.

Саме тому процес приготування їжі в піцеріях, міні-пекарнях та кафе має бути виваженим до дрібниць. Маємо на увазі не лише професіоналізм кухарів та працівників кухні, а й якісне сучасне обладнання. Від духової шафи та витяжки до столу для піци, все має бути якісним і надійним.

Як вибрати стіл для приготування піци?

Наявність холодильника для робочого столу може заощадити багато часу, витраченого на приготування страв на замовлення, таких як сендвічі, піци та салати, або на приготування великої кількості продуктів заздалегідь - без них деякі бізнес-моделі були б неможливі.

Щоб переконатися, що ви вибрали той холодильний стіл, який підходить для вашого бізнесу, спочатку з'ясуйте основні потреби:

  • Подумайте, які страви ви готуватимете на своєму столі.
  • Складіть перелік інгредієнтів та їх кількість, яка вам знадобиться під рукою як у гастроємностях зверху, так і у відсіках для зберігання нижче.
  • Потім зважте, як часто ви користуватиметеся своїм столом для піци.
  • Чи використовуватиметься він тільки під час обіду або  регулярно протягом дня? 
  • Зрештою, вирішіть, де на кухні ви розмістите свій стіл.            


Столи для сендвічів, салатів та піцерійні столи названі на честь страви, для якої вони найкраще підходять. Основна відмінність між ними — глибина їхнього робочого простору та обробних дощок. У столів для салатів та сендвічів дрібніша робоча поверхня, зазвичай від 50 до 70 см. Стіл для піци відрізняється стільницею, достатньо глибокою, щоб вмістити піцу. Розмір столу варіюється від 60-160 см завдовжки і в межах 50-70 см завширшки. Стіл для приготування піци часто відрізняє піднята напрямна над зоною обслуговування для утримання форм з інгредієнтами та начинками.

Технічні параметри професійних холодильних столів

Вибір агрегату із правильною продуктивністю має вирішальне значення. Стіл повинен бути комфортним для роботи та ергономічним. Це означає, що простір робочої зони (для зберігання сухих інгредієнтів або розміщення невеликого обладнання на стільниці) повинен використовуватися максимально.

Холодильні столи для піци класифікують за такими параметрами:

  • Кліматичні вимоги
  • Спосіб охолодження
  • Габарити
  • Конструкція

Розглянемо кожен із цих параметрів у деталях.

Кліматичні вимоги до навколишнього середовища

Холодильні столи для піци від перевірених виробників можуть експлуатуватись при температурі навколишнього середовища до t до +43 ° С.

Клас захисту електрообладнання IP24 та IP20 дозволяє встановлювати столи у приміщеннях з вологістю до 60%.

Спосіб охолодження

Охолодження у столів для піци буває статичне чи динамічне (за допомогою вентиляторів). Для ресторану чи кафе краще вибирати другий тип охолодження, т.к.  двері доводиться відкривати часто, а динамічне охолодження дозволяє зберігати рівномірну температуру всередині.

Габарити

Чим більша ширина столу, тим більша кількість дверей. Бувають 2, 3 та 4-х дверні піцерійні столи.

Довжина столу - від 600мм до 2060мм.

Стандартна висота – 850, 910, 1000 мм може бути додатково відрегульована за допомогою ніжок.

Ширина – 600 та 700 мм дозволяє використовувати стандартні гастроємності (GN 1/1). Якщо потрібно встановити холодильний стіл у барі, вибирайте варіант шириною 570 мм.

Конструкція

Стандартна конструкція із бортиком 60 мм для комфортної роботи. Можливі модифікації на запит. Наприклад, стіл для піци без борту або без стільниці (для монтажу всередину барної стійки). Можливі різні комплектації внутрішніх ящиків – 1 глибокий + 1 вузький, 2 середні, 3 вузькі ящики.

Орні двері холодильника з вмонтованими ручками мають функцію самозакривання, що дозволяє стабільно підтримувати низьку температуру. Холодильник оснащений автоматичною системою розморожування, яка включає компресор, коли він стає дуже гарячим, і вимикає його, коли вже дуже холодно.

Холодильний стіл для приготування піци здатний витримувати щоденне комерційне та промислове використання. Корпус з нержавіючої сталі легко миється. Конструкція врівень забезпечує гладку і міцну поверхню.

Внутрішня частина також виготовлена із нержавіючої сталі серії 304, щоб протистояти корозії та полегшити очищення.

Додаткові характеристики

Правильний стіл для піци за формою нагадуєт куб без виступаючих частин, щоб убезпечити працівників від випадкових травм. Агрегат повинен повністю висуватись для зручного обслуговування.

Крім того, залежно від цільового призначення, можна вибрати спеціальний стіл - саладетту (для салатів та холодних закусок), столи для паніні, сендвічів та бутербродів або

піцерійний стіл із гранітною стільницею.

Холодильні столи бувають не тільки універсальні, які можуть використовуватися на будь-якому відрізку технологічного процесу приготування страв, але й спеціалізовані. Якщо потрібно встановити стіл у барі під кавоварку, можна замовити варіант зі зʼємною стільницею або іншими спеціальними опціями.

Столи виготовляються із високоякісної нержавіючої сталі товщиною 1мм. Зовнішні та внутрішні стінки також з нержавіючої сталі із шаром утеплювача. Для теплоізоляції використовується безпечний пінополіуретан. Двері шаф можна вибрати скляні або металеві.

Часті питання про столи для піци

Що врахувати під час встановлення обладнання?

Холодильні агрегати повинні добре вентилюватись. Зони забору та випуску повітря повинні бути вільні від перешкод, щоб обладнання працювало належним чином, і розташування цих зон варіюється залежно від моделі.

Знаючи, де хочете встановити піцерійний стіл, вибирайте варіант із повітрозабором та випуском, який не буде заблокований стіною чи іншим обладнанням. Холодильний стіл з вентиляцією спереду - безпрограшний варіант, якщо ви ставите його в лінію для приготування або біля стіни.

Який тип покриття вибрати?

Від типу поверхні - гранітної або з неіржавіючої сталі залежить ціна стола. Але піцерії переважно обирають гранітну поверхність.

Який тип охолодження вибрати: статичний чи динамічний?

Для комерційного обладнання слід обирати лише динамічне охолодження, бо лише воно здатне забезпечити достатнє охолодження.

Чим стіл для піци відрізняється від столу для салатів та сендвічів?

Столи для приготування піци мають більш широку поверхню для приготування ніж столи для приготування сендвічів, щоб працівник міг розмістити всю піцу на обробній дошці. Це означає, що на столі для приготування піци буде менше місця для різних начинок, ніж на столі для сендвічів/салатів аналогічного розміру, але при цьому залишиться більше місця для збирання піци. У разі потреби ви можете знайти стіл більшого розміру, який компенсує простір, який займає обробна дошка.

Як обслуговувати стіл для піци?

Регулярне чищення та технічне обслуговування важливі для будь-якого обладнання. Стіл для піци - це складне обладнання, але кілька простих кроків допоможуть вам ефективно працювати:

Регулярно очищайте ущільнювачі дверей. Періодично змащуйте їх, щоб захистити від розтріскування, зберігаючи при цьому чистоту та відсутність бактерій.

Постійно мийте фільтр, змійовики та ребра холодильної системи. На цих компонентах можуть накопичуватися пил та бруд, змушуючи систему працювати інтенсивніше, витрачати енергію та підвищувати ризик перегріву та поломки.

Якщо ви робите тісто самостійно, перевіряйте змійовики компресора на столі для приготування піци не рідше одного разу на місяць, так як борошно, що переноситься по повітрю, може забивати мембрани.

Перевірте, чи немає проколів та вм'ятин на поверхні, які можуть пропускати повітря та призводити до невиправдано високих рахунків за комунальні послуги.

Які ще функції можуть бути корисними?

Столи для приготування піци можуть постачатись з іншими зручними доповненнями для покращення обслуговування. На піднятих полицях зверху столу можна зберігати піцу, чекаючи, доки покупці її заберуть.

Якщо ви плануєте використовувати стіл для піци у відкритому залі і демонструвати гостям процес приготування, подумайте про зручне розташування столу і зручний огляд поверхні стола для відвідувачів.

Як купити стіл для піци?

Як і у випадку з більшістю обладнання, вибір моделі столу для піци значною мірою залежатиме від ваших пропозицій у меню — скільки начинки та соусів у вас є і як швидко вони реалізуються. Також слід врахувати площу кухні.

Купівля багатофункціонального столу для приготування піци мінімізує рухи персоналу з метою поповнення запасів – все необхідне буде під рукою. Правильно підібраний стіл органічно впишеться у робочий простір, допоможе оптимізувати процес приготування та зменшить потребу у додатковому холодильному устаткуванні.

Якщо вагаєтесь з вибором, зателефонуйте нам, і наші спеціалісти з радістю допоможуть вам вибрати потрібну модель столу для піци з урахуванням ваших потреб.