Холодильний стіл

Холодильний стіл

Середньотемпературні холодильні столи для професійної кухні повністю виготовлені з нержавіючої сталі – зовні та зсередини та розраховані на роботу за температури навколишнього середовища до +43°С. Таким чином вони повністю витримують усі температури у гарячому цеху ресторану, а також кліматичні навантаження спекотним літом.

Найбільшим попитом користуються холодильні столи з температурним режимом від -2 до +10°С.

Такі холодильні столи називаються середньотемпературними.

Бо це дуже зручне обладнання для приготування страв у ресторані.

Більшість продуктів і напівфабрикатів - інгредієнтів майбутнього ресторанного меню, зберігаються саме при такій температурі. Тому їх зручно діставати з охолоджуваного обʼєму під час приготування їжі.

Сучасні шефи вже не уявляють собі професійну кухню без холодильних середньотемпературних столів.

Чому власнику кафе чи ресторану варто придбати холодильні середньотемпературні столи?

  • Столи обладнані електронним блоком керування, що дозволяє точно задати необхідну температуру, контролювати її підтримку, керувати налаштуваннями, при необхідності, діагностувати холодильну систему.
  • Столи мають корпуси та двері із двохкомпонентного пінополіуретану, за рахунок чого досягається щільна термоізоляція, міцність конструкції та герметичність.
  • Стандартизовані габаритні розміри столів дозволяють вбудувати їх у єдині виробничі лінії ресторанів, кафе та їдалень.
  • Столи ергономічні та безпечні – вони не мають елементів, що виступають за межі стільниці.
  • Відповідають усім санітарним вимогам. Усі поверхні та ручки дверей легко миються та стійкі до професійної хімії.
  • Дверцята мають еластичний ущільнювач із ПВХ з магнітною вставкою, що дозволяє зберігати потрібний діапазон температур навіть підчас постійних відкривань дверцят.
  • Ніжки регулюються по висоті, що дозволяє прилаштувати стіл під висоту всієї технологічної лінії та під зріст кухаря.

Завдяки середньотемпературним холодильним столам виникає можливість заощаджувати вільний простір на кухні та тримати необхідні продукти під рукою. Якщо встановлено холодильний стіл, то щезає потреба в громіздкому холодильнику та робочому столі окремо. Можна готувати поруч з місцем зберігання продуктів.

Код товару: TM2-12/7

2

60 780 грн.

На складі

Кількість дверей 2 Матеріал стільниці нержавіюча сталь Діапазон робочих температур, ° C -2 ... + 1..


320

(-2...+10)

1200

700

850

Код товару: TM2-16/7

0

61 980 грн.

На складі

Кількість дверей 2 Матеріал стільниці нержавіюча сталь Діапазон робочих температур, ° C -2 ... + 1..


430

-2...+10

1600

700

850

Код товару: TM3-16/7

1

61 980 грн.

На складі

Кількість дверей 3 Матеріал стільниці нержавіюча сталь Діапазон робочих температур, ° C -2 ... + 1..


430

-2...+10

1600

700

850

Код товару: TM3-20/7

0

75 980 грн.

На складі

Кількість дверей 3 Матеріал стільниці нержавіюча сталь Діапазон робочих температур, ° C -2 ... + 1..


546

-2...+10

2000

700

850

Код товару: TM4-20/7

0

75 980 грн.

На складі

Кількість дверей 4 Матеріал стільниці нержавіюча сталь Діапазон робочих температур, ° C -2 ... + 1..


546

-2...+10

2000

700

850

Код товару: TM4-24/7

0

83 980 грн.

На складі

Кількість дверей 4 Матеріал стільниці нержавіюча сталь Діапазон робочих температур, ° C -2 ... + 1..


650

-2...+10

2400

700

850

Як побудовано холодильний стіл?

Холодильний стіл складається з стільниці, під якою розташовані внутрішні охолоджувані ємності замість звичайних шухляд та шафок для зберігання кухонного інвентарю.

Стінки, стільниця, дверцята і всередині і зовні з нержавіючої сталі. Між внутрішніми та зовнішніми поверхнями закладено пінополіуретан.

Охолоджувані ємності можуть бути у вигляді внутрішнього обʼєму з полицями чи з гастроємностями за дверцятами, або у вигляді охолоджуваних шухляд.

Охолодження здійснює холодильний агрегат Embraco, що розташовується збоку чи унизу. У разі потреби можливий варіант виносного розташування.

Керує процесами електронний контролер.

Ніжки регулюються по висоті.

Столи бувають двох-, трьох- та чотирьохдверними.

Як обрати холодильний стіл?

Холодильні середньотемпературні столи - це рішення для будь-кого закладу громадського харчування.

Обирати середньотемпературний холодильний стіл необхідно в залежності від площі приміщення та запланованої послідовності технологічних процесів.

Технологічні потоки зазвичай плануються на етапі проектування. Тоді ж вирішується, яке саме холодильне обладнання з якими габаритами та холодопродуктивністю буде закуповано.

Різні варіанти габаритів дозволяють вбудувати столи навіть у невеликий кухонний простір.

Можливе замовлення холодильних столів з потрібними розмірами та налаштуваннями за індивідуальним проектом.

Ми маємо всі необхідні сертифікати європейського зразка, що підтверджують якість та безпеку нашого обладнання для харчової промисловості. На весь асортимент надається гарантія протягом одного року. Якщо за цей час обладнання вийде з ладу, вам його безкоштовно полагодять або замінять. Також наша компанія займається післягарантійним обслуговуванням холодильної техніки.

Наші спеціалісти допоможуть підібрати холодильне обладнання, яке оптимально підійде для ваших цілей та габаритів приміщення. Ми займаємося доставкою та встановленням обладнання на об'єкт. При монтажі враховуємо всі індивідуальні побажання замовника, тому що зацікавлені у тому, щоб вам було комфортно працювати з нашим обладнанням.

Пропонуємо доступні ціни від виробника та здійснюємо доставку в будь-який регіон України.

Проконсультуватися щодо вибору середньотемпературного холодильного столу можна онлайн на сайті або зателефонувавши нам. Введіть номер телефону в спеціальній формі на сайті і наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.

Технічні характеристики середньотемпературних холодильних столів

  1. висота - 850 мм;
  2. товщина стінки корпусу – 50 мм;
  3. товщина стільниці - 40 мм;
  4. матеріал обшивки корпусу зсередини та зовні - нержавіюча сталь;
  5. діапазон робочих температур – від -2 до +10 градусів;
  6. вологість навколишнього середовища – до 80%;
  7. тип охолодження - динамічний;
  8. температура навколишнього середовища – від +12 до +43 градусів;
  9. автоматична система випаровування конденсату.

Технічні параметри відрізняються залежно від моделі холодильного столу, дивіться докладний опис кожної конкретної моделі обладнання.