Спеціалізовані шафи CS107-Вakery Br
Коментарі:
Рекомендовані статті
Вибір температурного режиму холодильного обладнання
Найголовніше завдання закладів Horeca - це смачна і здорова їжа. На першому місці у керівників підприємств громадського харчування повинні першу чергу стояти безпеку і здоров'я їхніх відвідувачів. Це завдання і забезпечує холодильне обладнання. Сучасне холодильне обладнання дозволяє тривалий час зберігати споживчі властивості продуктів харчування, набагато довше, ніж, припустимо, пару століть наз..
Шокова заморозка
Шокова заморозкаНавіщо застосовується шокова заморозка?Шокова заморозка - це різке охолодження замораживаемой продукції в спеціальному обладнанні. При шокового заморожування зниження температури відбувається за короткий проміжок часу від півгодини до 4 годин.Шокова заморозка дозволяє максимально знизити зростання бактерій і мікроорганізмів в процесі охолодження і заморожування харчових продуктів, ..
Зберігання на підприємствах харчування
Складські приміщення підприємств громадського харчування служать для приймання надходять від постачальників продуктів, сировини і напівфабрикатів, їх короткострокового зберігання і відпустки. Складські приміщення можуть розміщуватися в окремих приміщеннях, а також на перших, цокольних і підвальних поверхах. Вони повинні мати зручний зв'язок з виробничими приміщеннями. Компонування складськ..