Холодильні шафи для пекарень

  • Холодильні шафи для пекарень
Купуючи холодильне обладнання для пекарні, слід звернути увагу на нові сучасні моделі расстроечних шаф Полюс і Полаір з комбінованим температурним режимом - від морозильного до теплового.

Спеціалізовані шафи CS107-Вakery Br

- результат роботи фахівців ГК Полаір, забезпечують уповільнення ферментації, зберігання заготовок для випічки, їх регенерацію і расстойку в потрібних для кожного їх процесів умовах, дають можливість підготувати вироби з тіста до випічки до строго певного часу.

15.09.2021 19:24:48
0
460

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Договір публічної оферти і згоден з вимогами

Рекомендовані статті

Вибір температурного режиму холодильного обладнання

Вибір температурного режиму холодильного обладнання

Найголовніше завдання закладів Horeca - це смачна і здорова їжа. На першому місці у керівників підприємств громадського харчування повинні першу чергу стояти безпеку і здоров'я їхніх відвідувачів. Це завдання і забезпечує холодильне обладнання. Сучасне холодильне обладнання дозволяє тривалий час зберігати споживчі властивості продуктів харчування, набагато довше, ніж, припустимо, пару століть наз..

15.09.2021
0
573
Шокова заморозка

Шокова заморозка

Шокова заморозкаНавіщо застосовується шокова заморозка?Шокова заморозка - це різке охолодження замораживаемой продукції в спеціальному обладнанні. При шокового заморожування зниження температури відбувається за короткий проміжок часу від півгодини до 4 годин.Шокова заморозка дозволяє максимально знизити зростання бактерій і мікроорганізмів в процесі охолодження і заморожування харчових продуктів, ..

15.09.2021
0
1737
Зберігання на підприємствах харчування

Зберігання на підприємствах харчування

  Складські приміщення підприємств громадського харчування служать для приймання надходять від постачальників продуктів, сировини і напівфабрикатів, їх короткострокового зберігання і відпустки. Складські приміщення можуть розміщуватися в окремих приміщеннях, а також на перших, цокольних і підвальних поверхах. Вони повинні мати зручний зв'язок з виробничими приміщеннями. Компонування складськ..

15.09.2021
0
1546