Спеціалізовані шафи CS107-Вakery Br
Коментарі:
Рекомендовані статті
Вибір температурного режиму холодильного обладнання
Найголовніше завдання закладів харчування - це смачна і здорова їжа.На першому місці у керівників підприємств громадського харчування повинні в першу чергу стояти безпека і здоров'я відвідувачів.Це завдання і забезпечує холодильне обладнання.Сучасне холодильне обладнання дозволяє тривалий час зберігати споживчі властивості продуктів харчування, набагато довше, ніж, припустимо, пару століть тому,&n..
Шокова заморозка
Шокова заморозкаНавіщо застосовується шокова заморозка?Шокова заморозка - це різке охолодження продукції, що заморожується, в спеціальному обладнанні. При шоковому заморожуванні зниження температури відбувається за короткий проміжок часу від півгодини до 4 годин.Шокова заморозка дозволяє максимально знизити розмноження бактерій і мікроорганізмів під час охолодження і заморожування харчових продукт..
Холодильні склади підприємств харчування
Що таке холодильний склад?Це максимально загерметизоване охолоджуване за допомогою холодильних агрегатів складське приміщення для зберігання продукції, що потребує особливого температурного режиму - це продукти, ліки, рослини тощо.Складські приміщення підприємств громадського харчування призначені для приймання від постачальників продуктів, сировини і напівфабрикатів, їх короткострокового ..