Як відкрити міні пекарню

  • Як відкрити міні пекарню
Купуючи холодильне обладнання для пекарні, слід звернути увагу на холодильні і морозильні шафи і камери. Залежно від обсягів виробництва.

Для затишної родинної пекарні достатньо буде шаф середньо і низькотемпературних.

Для великих обсягів виробництва не обійтись бех холодильних і морозильних камер, в яких можливо зберігати напівфабрікати та готові вироби.

Чому пекарня?

Тому що хліб і випічка – це перші і головні продукти і за традиціями, і за вимогами до здорового харчування. Цільнозерновий хліб – основа здорового раціону. Є хліб – є добробут. Це закладено нам у підсвідомість.

А смачна випічка – нам на свята чи на розраду у будній день. Тортик або тістечка – це і спілкування з друзями, і дарунок рідним. Це те, що беремо з собою в гості.

Випікання хліба та здоби це те, що потрібно завжди. А в сучасних людей немає часу

Що потрібно для відкриття пекарні?

Спочатку треба визначитись з приміщенням та локацією.

Скільки людей живе чи працює поблизу? Де вони звикли купляти борошняні вироби? Що пропонують інші підприємці? Чи є поблизу пекарні, де роблять замовлення онлайн? Зараз такі часи, що онлайн конкуренти можуть виявитись небезпечнішими за офлайн.

На усі ці питання треба буде відповісти, щоб визначитись з місценаходженням майбутньої пекарні.

Далі визначаємо концепцію пекарні. Або традиційна українська випічка, , або борошняні вироби іноземних традицій. Виходячи з асортименту будуть визначатись і технологічні процеси, і які потрібні спеціалісти, і рекламна стратегія.



15.09.2021 19:24:48
0
1587

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Угода користувача і згоден з вимогами