Чому пекарня?
Тому що хліб і
випічка – це перші і головні продукти і за традиціями, і за вимогами до здорового
харчування. Цільнозерновий хліб – основа здорового раціону. Є хліб – є добробут.
Це закладено нам у підсвідомість.
А смачна випічка –
нам на свята чи на розраду у будній день. Тортик або тістечка – це і
спілкування з друзями, і дарунок рідним. Це те, що беремо з собою в гості.
Випікання хліба
та здоби це те, що потрібно завжди. А в сучасних людей немає часу
Що потрібно для відкриття пекарні?
Спочатку треба
визначитись з приміщенням та локацією.
Скільки людей
живе чи працює поблизу? Де вони звикли купляти борошняні вироби? Що пропонують
інші підприємці? Чи є поблизу пекарні, де роблять замовлення онлайн? Зараз такі
часи, що онлайн конкуренти можуть виявитись небезпечнішими за офлайн.
На усі ці питання
треба буде відповісти, щоб визначитись з місценаходженням майбутньої пекарні.
Далі визначаємо
концепцію пекарні. Або традиційна українська випічка, ,
або борошняні вироби іноземних
традицій. Виходячи з асортименту будуть визначатись і технологічні процеси, і які
потрібні спеціалісти, і рекламна стратегія.
Коментарі: