
Не завжди обсягу шафи шокової заморозки вистачає для харчового виробництва, наприклад, м'ясного цеху або рибальської ферми, або закладу громадського харчування.
Часто потрібно, щоб зпродукт, що завантажується для заморозки, був не менше 65 кг, тоді як у найбільші шафи шокової заморозки поміщається до 35 кг продукту.
Камери шокової заморозки
Камери шокової заморозки POLAIR роблять різке охолодження продуктів - від +90оС до +3оС за час не довше, ніж півтори години.
У продукті, що обробляється, припиняються процеси нагрівання, він довго залишається свіжим і збільшується термін його зберігання.
І камери роблять таку ж швидку рівномірну заморозку від +90оС до -18оС не довше, ніж за чотири години.
При такому шоковому заморожуванні за короткий проміжок часу вода в продукті не встигає утворити великі водяні кристали, що ушкоджують тканини, а дрібно кристалізується.
І завдяки цьому процесу не тільки забезпечується тривале зберігання, а й зберігається початковий зовнішній вигляд і смак продуктів, що заморожуються.
Стінки камер шокового заморожування забезпечують високий рівень теплоізоляції завдяки пінополіуретану завтовшки 10 сантиметрів. Зсередини та зовні поверхні стін покриті сталлю. Всередині харчова нержавіюча сталь, стійка до хімічних та кліматичних впливів. Зовні - з полімерним покриттям, що дає стійкість до механічних пошкоджень та зовнішню естетику.
Швидкий процес охолодження в камері відбувається завдяки холодильному обладнанню підвищеної потужності - виносному компресорно-конденсаторному блоку та повітроохолоджувачу.
Розморожування камери проводиться гарячим газом, швидко і практично з незначним підвищенням температури повітря в об'ємі, що охолоджується.
Камери шокової заморозки укомплектовуються пандусами для завезення продукції.
Управління камерою шокового заморожування здійснюється за допомогою цифрової панелі.
Процеси заморожування та охолодження контролюються термощупом.
При виробництві встановлюються заводські стандартні програми охолодження та заморозки, які підходять багатьох видів харчових продуктів.
Але в разі потреби можна індивідуалізувати процес і ввести в контролері свої програми, що потрібні для вашого виробничого процесу.
Як відбувається інтенсивне охолодження та шокове заморожування графічно
Порівняння камер шокової заморозки
Код товару: ВСF 20.1.T1
385 530 грн.
Наявність: Нет в наличии
Матеріал обшивок корпусу зовні сталь оцинк. з полімерним покриттямМатеріал обшивок корпусу зсередини..
Код товару: ВСF 20.1.T1inox
432 849 грн.
Наявність: Нет в наличии
Матеріал обшивок корпусу зовні сталь нержавіючаМатеріал обшивок корпусу зсередини сталь нержавіючаГа..
Код товару: ВСF 40.1.T2
735 500 грн.
Наявність: Нет в наличии
Матеріал обшивок корпусу зовні сталь оцинк. з полімерним покриттямМатеріал обшивок корпусу зсередини..
Код товару: ВСF 40.1.T2inox
770 982 грн.
Наявність: Нет в наличии
Матеріал обшивок корпусу зовні сталь нержавіючаМатеріал обшивок корпусу зсередини сталь нержавіючаГа..