Які основні питання виникають при купівлі барного холодильника?
- У холодильнику повинні зберігатися напої - тому температура в барном холодильнику повинна бути +1оС ... + 10оС, тобто така, що застосовується для зберігання напоїв і коктейльних інгредієнтів.
- Барний холодильник повинен вільно ставати під барну стійку - потрібна висота менше 85 см. А в деяких випадках навіть ще менше.
- В холодильній барній шафі ми потребуємо місткість - щоб в нього поміщалося все, що повинно бути в охолодженому вигляді під рукою у бармена. Щоб один холодильник вільно вміщував охолоджувані інгредієнти для барного меню.
- Барним холодильником має бути зручно користуватися. Прозорі двері зі скла дозволяють не відкривати холодильник зайвий раз, що, відповідно, зменшує навантаження на компресор. Полиці повинні бути ергономічними і зручними для розміщення продуктів. Механізм відкривання дверей - зручним і міцним.
- Також має значення витривалість холодильника і стійкість до навантажень. Тому в якості матеріалу для виготовлення барного холодильника краще використовувати харчова нержавіючу або фарбовану сталь.
- Міні холодильники торгівельного або готельного призначення бувають як середньотемпературними, так і низькотемпературними. Бо доволі часто за технологіями приготування їжі виникає потреба у невеликій кількісті заморожених інгредієнтів або продуктів, які потрібно зберігати окремо. Це можуть бути і барні, і кухонні продукти.